Pages

14 Şubat 2013 Perşembe

RÜYADA ASLAN GÖRMEK





     İbn-i Sirin’e göre (r.a) rüyada dişi arslan görmek, kötü düşünceli, zalim ve çocuğuna kahredici bir kadına işaret eder.

     Rüyada bir dişi arslanla münasebette bulunduğunu gören kimse, büyük bir sıkıntıdan kurtulur. Kendi işlerinde yükselir ve düşmanına galip gelir. Dişi arslan sütünü içtiğini gören kimse, düşmanına galip gelir. Etini yiyen de güç ve büyük bir mülk elde eder.

     Rüyada arslan görmek kuvvetli ve şiddetli bir düşmana yorumlanır. Arslanla dövüştüğünü gören kimse üzerine saldıran kuvvetli bir düşmanla mücadele eder. Bir arslana karşı çıktığını fakat aslanın kendisine doğru geldiğini halde ona saldırmadığını gören, devletten veya devlet adamlarından bir zarar göremez. Arslandan kaçtığını gören hayvanın kendisini kovalamadığını gören, korku ve endişeden kurtulur, düşmanına üstün gelir. Kendisine arslan eti getirdiğini görenin eline mal geçer, o etten yemek daha iyidir. Arslan sütü de böyledir.

     Arslanı evinde gören kimse, hayra, güce ve uzun ömre erişir.Bir kimse arslanın kendisini ısırdığını görse, ısırdığı miktar düşmanından bir şeye erişir.

     Arslanla dövüştüğünü gören azgın düşmanla kavga eder.Arslanın derisinden yahut kılından bir şey aldığını görenin eline düşmanın malından bir şey geçer. Çok kere bu, miras malına işaret eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder